SPORT & LIFESTYLE

Leer over bewegen en voeding!

Sportieve, nieuwsgierige, biologische en fitte leerlingen opgelet! Tijdens deze sportieve pijler gaan we ons bezig houden met kracht en uithoudingsvermogen. Hoe werken spieren? Welke voeding past bij kracht of uithoudingsvermogen? Welke oefeningen moet ik doen voor welke spiergroep? Hoe ziet een spier eruit? Wat betekent uithoudingsvermogen? En ga zo maar door.


Alle vragen die je hebt op het gebied van Sport & Lifestyle, worden binnen deze pijler behandeld. Tijdens de pijler Sport & Lifestyle zullen er activiteiten plaatsvinden die de vakken L.O en biologie met elkaar gaan verbinden.

Je gaat aan de gang met de thema’s Kracht, Uithoudingsvermogen en Voeding. Bij Max Sports & Wellness ga je vooral zelf aan de slag binnen deze thema’s onder leiding van een ervaren sportinstructeur. De biologielessen zullen in het teken staan van de theorie en het volgen van practica die ook te maken hebben met deze thema’s.


Gedurende deze pijler ga je samen met een maatje werken aan een ‘SNAP-verhaal’! Laat de wereld zien hoe jij deze pijler ervaart en hoe Sport & Lifestyle samenkomen!