ART & DESIGN

De mens als machine

Zit jij ook vol met ideeën en werk je graag met je handen? Wil je graag creëren, ontwerpen, en durf je ook jezelf te laten zien? Bij Art & Design werk je aan de ontwikkeling van jouw talenten en je leert waar je uitdagingen liggen. Je gaat lessen volgen bij de vakken beeldende vorming en drama waarbij gewerkt wordt met één thema: “De mens als machine”.


Bij drama werk je aan oefeningen met de hele groep en je gaat in kleine groepjes aan de slag om scènes te maken. Die kunnen we aan elkaar laten zien. Hoe kan ik een robot zijn? Hoe ziet de wereld in de toekomst eruit als er heel veel gebruik wordt gemaakt van robots. Op het toneel kan alles! De kostuums maak je bij beeldende vorming en deze gebruiken we in de scènes.


Bij beeldende vorming ontwerp je je eigen kostuum. Wordt het een robotkostuum of een geheel futuristisch kostuum? We gaan werken met diverse materialen zoals folies en andere flitsende materialen.


Maar bovenal leer je jezelf beter kennen, je ontwikkelt je smaak, zodat je klaar bent voor de keuze van je toekomst. En natuurlijk gaat het erom dat je veel plezier hebt in het maken van mooie dingen.